skip to Main Content
Вишневий настрій

Вишневий настрій

Моя улюблена вишня достигла і відразу у мене настав вишневий настрій!

Треба зварити вишневе варення, зробити заготовку з вишень для киселю, вареників та пирогів, порадувати свою сім’ю та рідних піріжками з вишнями. Ну і звичайно не забути про вишневий компот. За цим рецептом готувала моя бабуся, мама, а тепер і я. Вишню миємо, перебираємо. Засипаємо в банку ягоди ( з розрахунку 2 стакани ягід в одну трилітрову банку), 1  неповна склянка цукру і заливаємо окропом. Накриваємо кришкою металевою (я використовую кришки металеві для дмашнього консервування ТМ “Для дома, для семьи”) та стерилізуємо 10 хвилин. Після стерилізації банки негайно закупорити, перевернути, укутати та залишити на добу для охолодження!

Такий компот я роблю з полуниці, малини, смородини, але найсмачніше завжди асорті з додаванням яблук та абрикос.

Смачного!!!!!

Начальник ВТК – Артамонова О.А.

Back To Top