skip to Main Content
Мариновані огірки з кетчупом Чилі

Мариновані огірки з кетчупом Чилі

Рецепт розрахований на 5 літрових банок.

Огірки необхідно попередньо замочити у воді на 2-4 години.

Маринад:

6 склянок води

1  склянка цукру

2 столові ложки солі

7 столових ложок кетчупу Чилі

1 склянка оцету 9% ( в останню чергу, після того, як довели до кипіння )

Перець горошком черний, запашний, кріп, спеції за смаком.

Маринад доводимо до кипіння. Оцет додаємо в момент закипання маринаду, не кип’ятимо після додавання.

Огірки, попередньо замочені у воді 2-4 години, укладаємо в банки. Заливаємо киплячим маринадом і стерилізуємо  2-4 хвилини. Після стерилізації закупорюємо кришками ( кришки ТОВ ТАЛАМУС ЛТД  ТМ”Для Дома, Для Семьи” ), перевертаємо та укутуємо до охолодження.

Рецептом люб’язно поділився – Тараненко В.П.

Фотографія – начальника ВТК Артамонової О.А.

Back To Top