skip to Main Content
Безпека та якість продукції

Безпека та якість продукції

Літо – сезон домашньої консервації, а домашні закрутки на зиму – чудова можливість зберегти літо в соковитих фруктах та ягодах, хрустких огірках та запашних томатах. Саме тому кожна господиня запасає на зиму якнайбільше солінь і салатів, різноманітних смаколиків для своєї родини. Адже так приємно посмакувати в холодні зимові дні запашні овочі та фрукти! А що ж потрібно для того, щоб отримати якісний продукт? Звичайно, є багато чинників.
Однією з важливих складових, яка турбує кожну господиню, є якісні кришки. А виробляє їх відоме не тільки в Україні, а і за її межами підприємство ТОВ”Таламус Лтд”, яке завжди піклується про свою репутацію, про якість та дизайн своєї продукції, про дотримання чітко регламентованого процесу виробництва.

Безпека та якість кришок (тип I-82, тип III-82, тип III-66), виготовлених нашим підприємством, забезпечуються завдяки вжитим заходам, а саме:

  • проведенню вхідного контролю сировини та матеріалів, що підтверджує їх якість та санітарно-гігієнічну безпеку
  • проведенню контролю за функціонуванням технологічного обладнання, який забезпечує їх виробництво та якість
  • проведенню контролю готової продукції за допомогою вимірювальних приладів, які проходять періодичну держперевірку і забезпечують повноту якості
  • проведенню контролю готової продукції згідно з установленими нормами випробувань перед випуском її до реалізації
  • встановленню відповідності вимогам нормативно-технологічної документації щодо транспортування та зберігання продукції
  • утриманню виробничих приміщень, технологічного обладнання та складських приміщень у належному стані, який забезпечує безпеку готової продукції.

Консервуйте із задоволенням!

“Для дому, для сім’ї!”  ТОВ”ТАЛАМУС ЛТД”

laboratory

Back To Top